Wygląd zewnętrzny

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

Wygląd zewnętrzny

Post autor: Mr.Chris » 13 lut 2023, 14:27

Eyesmon pisze:
13 lut 2023, 13:32
np dlatego nie chodzę do sauny na pokazy tylko specjalnie przed lub po kiedy jest pusto (nie cierpię jak ktoś z lepką, spoconą skórą się o mnie nawet przypadkowo otrze :). Baaaardzo rzadko kogoś przytulam :)
W prawdzie nie mam nic do przytulenia na przywitanie w stylu piona i poklepanie po plecach, ale też wszystko, że tak powiem na sucho musi być :D do sauny chodzę tylko przy okazji bycia w spa czyli 3-5 razy do roku, więc na szczęście takie sytuacje jak opisałeś mnie omijają :D
Conrado pisze:
13 lut 2023, 13:53
Ja nie trawię jak ktoś podchodzi do mnie na siłce i podaję rękę na przywitanie w sytuacji kiedy ja robię trening siłowy(nie pocę się) a ta druga osoba właśnie skończyła cardio i leje się z niego jak ze świni :?
piotrcies pisze:
13 lut 2023, 13:45
Pewnie jakby po meczu van Basten czy inny Maldini chcieli zbić żółwika, to najpierw kazałbyś im wziąć prysznic.
Właśnie na takie sytuacje najlepszy jest żółwik ;) najbardziej spocone jest wnętrze dłoni i przy zwykłym przywitaniu jest dłuższy kontakt. Dlatego właśnie jak spotkam kogoś znajomego podczas biegania czy jestem już w trakcie gry na boisku (niestety to drugie już baaaaardzo rzadko), to tylko żółwik.

Wróć do „Hyde Park”