Jakie zmiany wprowadzilibyscie na tym forum; na pilka.pl???

romantyk

Post autor: romantyk » 19 paź 2004, 18:56

Widzę że nie jestem lubiany, ale uwierzcie ze mi nie zalezy, zebym był szanowany w srodowisku ludzi ktorzy klną. Zresztą moderator jest przyzwyczajony do ciągłych obelg itp. Tomusmc pokaz mi kto komu dał WP za słowo Cholera, bo ja sobie tego nie przypominam.

Oficjalnie oświadczam, że z roli moderatora nie zrezygnuje, postaram się być bardziej pobłażliwy, ale łamania regulaminu toleować nie bede

Ewentualne Wasze zastrzezenia prosze kierowac na GG, albo na PW, bo widze ze rozmowa sie toczy, a nikt nie jest mi wprost napisac o co mu chodzi.

Aha musze poruszyc jeszcze jeden aspekt. Widze ze według Was wiek jest najwazniejszy. Dajmy przykłąd Tomusmc ma 17 czy 18 lat i uwaza sie za madrzejszego bo jest starszy. Czyli po Waszych wypowiedziach stwierdzam, ze człowiek w wieku powiedzmy 20 musi byc inteligentny itp. a czternastolatek juz nie moze? Czesto jest odwrotnie... Tymi stwierdzeniami wydaliście już o sobie ocene, która pokazała jacy naprawde jestescie. uwazacie sie za "inteligentow" z racji wieku, a czesto tak nie jest...

Wróć do „Wracając Do Meritum”