Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 08 lut 2006, 22:06

PiDi pisze:jeżeli trener Jol po tych wybrykach będzie chciał jeszcze na niego stawiać...

Mido jest znany z tego, że jest bardzo agresywny i często nie potrafi nad emocjami panować, więc Jol nie ma tak naprawdę nic do stracenia. Poza tym w samym Tottenhamie nie zabłysnął jeszcze jako ten, który wrzeszczy na trenera (jeszcze :lol: ), więc myślę, że Jol może spojrzeć na to z przymrużeniem oka. Co do tego, czy przez te wybruki Roma będzie go chciała nadal , to jestem pewna, że kłótnia z trenerem kadry Egiptu niczego nie zmieni. Obecnie ważna jest jego postawa NA boisku, a nie POZA.

duch99 pisze: o ile się chłopak sprawdzi, ale chyba w takim klubie, gdzie nie będzie na nim żadnej presji spokojnie odbuduje formę (ale mam nadzieje, że na Mundial i tak nie pojedzie:D)

Co Ty opowiadasz, przecież Rasiak jest postrachem Championship, tam jest takim szkockim 'Magic'iem'! :lol: Poza tym, on bramki potrafi strzelać, tylko akurat w Tottenhamie mało czasu mu dawali, i w ogóle... :P Co do Mundialu, to jestem pewna, że go Janas powoła. Jak pojedzie Kosowski, to i Rasiak pojedzie. Chociaż dla mnie jest niezrozumiałe powoływanie piłkarzy występujących w drugiej lidze, nawet angielskiej, jeżeli ma się do dyspozycji młodych i niezwykle utalentowanych piłkarzy, którzy grają na takim samym (albo i wyższym) poziomie, co ci, którzy grają za granicą.

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”