Turniej w szachy - playoffs

Awatar użytkownika
Leszek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 194

Turniej w szachy - playoffs

Post autor: Leszek » 07 maja 2023, 17:55

venomik pisze:
07 maja 2023, 17:42
Nie powiem, trochę boli porażka w momencie jak ma się stosunkowo łatwa wygraną (silnik już liczy maty w 12 :D ), ale tak to jest, jak sie czasu nie pilnuje. No, ale odpadam z turnieju z podniesioną głową i nauką na przyszłość.
Dzięki! :)
No ja przyznam że jeszcze mam małego kaca. W ogóle nie czuję satysfakcji z takiej wygranej. Nie wiem, przyznam że dla mnie też w końcówce ten czas leciał szybko a od wspomnianej sekwencji ruchów trochę straciłem kontrolę nad partią.

Mam nadzieję że po tej partii też nie będzie pośród uczestników naszego turnieju jakiejś zadry do mnie, bo w sumie ja też chyba Bogu ducha winny... ale jeżeli miały by być kwasy na naszym czcigodnym turnieju to w ostateczności mogę też przekwalifikować tą partię jako wygrana venomika za zgodą wszystkich startujących :) Chcę być bowiem zapamiętany jako mam nadzieję dobry organizator a nie cwaniaczkowy zwycięzca. Z drugiej strony ja w ogóle na co dzień nie grywam raczej krótszych dystansów niż 30+0 ale zgodziłem się aby na forum obowiązywała krótsza formuła bo tak pasowało graczom więc w jakimś tam sensie było jasne że trzeba pilnować też czasu....

Nie wiem. Żałuję że w tak ważnym momencie w taki sposób się rozstrzygnęło.

Wróć do „Gry Forumowe”