XX Zimowe Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 19 lut 2006, 1:59

Krzysztof Jarzyna pisze:Wiesz ile kosztuje minuta czasu reklamowego...
Wiem tylko tyle, że prawdopodobnie mnie na taką reklamę obecnie nie stać bo jest to jak dla mnie zbyt dużo :P Ale ile można tego słuchać? To przecież nie tylko dziennikarze opowiadają nam takie bajki ale i sportowcy oraz działacze - Tainero. Ciągle wszyscy raczą nas opowieściami jak to jest dobrze choć wszyscy widzą że jest źle. Zaraz słyszymy że Kutin jest świetnym fachowcem i nasi skoczkowie wreszcie powinni dobrze wypaść w konkursie drużynowym. :haha: A ja tym wszystkim już dawno się przejadłem :heft: I pewnie masz rację że jak zawsze chodzi o kasę i żeby nas zwyczajnych, niezwyczajnych kibiców ściągnąć na zawody i przed TV a przy tym wyrwać z nas kasę. Na szczęście czasem trafi się jakiś dziennikarz - ziomal który pokrytykuje naszych sportowców nie zważając przy tym na opinnie innych. :brawo: Niestety nazwiska nie pamiętam, ale jeden taki pojechal m.in. po "klanie Ligockich" i reszcie naszych sportowców...

No a dziś w meczu hokeja Finlandia - Czechy mogliśmy też zobaczyć tą drugą stronę sportu - dążenie do zwycięstwa za wszelka cenę. Otóż jakiś Fin brutalnie wepchnął Jagra na bandę, a ten z rozciętą głową i podejrzeniem wstrząśnienia mózgu pojechał do szpitala. Niestety z tego powodu znakomitego Czecha możemy już nie zobaczyć w akcji na IO :płacze: co bardzo osłabiłoby i tak już osłabionych obrońców tytułu (wcześniej z imprezą pożegnali się inni Czesi - Haszek i jakis napastnik). A na widok uśmiechnietego brutala sam miałem ochotę skopać mu tyłek. :bicz: :cegła:

Wróć do „Inne sporty”