Reprezentacje młodzieżowe

Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 873
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Reprezentacje młodzieżowe

Post autor: yedraz » 14 lis 2023, 16:51

Dokładnie tak jak o tym wcześniej pisałem, ukarać można ich było po turnieju lub dać nawet szansę na rehabilitację dobrym występem na tymże. To byłoby takie nasze, kmicicowskie podejście do spawy. :idea:
A na ten mecz Polaków również nie zdążyłem, za to obejrzałem sobie pojedynek Argentyna - Japonia i poza szalonym początkiem latynosów, później pozwolili dojść do głosu młodzieży z kraju kwitnącej wiśni, a oni to skwapliwie wykorzystali zdobywając bramkę kontaktową. Jednak na więcej mimo wysiłków (i nawet jednej nieuznanej bramce) nie było ich stać, a w doliczonym czasie dostali jeszcze jednego gola i skończyło się 3-1 dla Argentyny.
Z taką grą niestety nie widzę szans dla naszych piłkarzy i też (jeżeli Wikipedia nie kłamie) nie ma realnych możliwości, by wygrać ten mecz trzema bramkami, a tylko takie zwycięstwo daje nam awans.

Zatem pomału możemy już podsumować występ polskiej reprezentacji młodzików i po naprawdę świetnym Euro na wiosnę, wszystko wróciło do typowej dla nas przeciętności. Może zbyt wcześnie chłopaki uwierzyli, że są wielcy, a może ktoś ich za bardzo motywował, co osiągnęło skutek dokładnie odwrotny, kto wie, być może prawda leży pośrodku?

Wróć do „Polska”