1z10

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1986

1z10

Post autor: venomik » 25 lis 2023, 14:16

Mr.Chris pisze:
25 lis 2023, 14:00
Wątpię, żeby to ustawiali, ale szczerze nie bardzo też mi się chce wierzyć w awarię samochodu. Ile takich sytuacji się zdarzyło w historii? I tutaj jeszcze kolesiowi o którym nagle zaczęło mówić ćwierć Polski.
(cytuję Ciebie, ale odpowiadam ogólnie)
Na ile mi wiadomo to awaria samochodu nie zdarzyła się kolesiowi, o którym nagle zaczęło mówić ćwierć Polski, ale kolesiowi, którego odcinek miał byc transmitowany dopiero później.
Jeśli awaria samochodu jest wymówką, to tam może być ogrom potencjalnych powodów. Od tego, że jemu się zwycajnie nagrywanie programu nie podobało i nie chciał powtarzać tego doświadczenia, po problemy rodzinne albo masę innych rzeczy, które łatwiej przedstawić przez 'problemy techniczne' i mieć spokój. Kto nigdy nie szukał wymówek w życiu niech pierwszy rzuci kamieniem.
Poza tym gdyby TVP chciało oszukać widzów w ten sposób - to by ten odcinek nakręcili jako jeden z pierwszych, żeby zachęcić widzów do oglądania następnych, trzymać w niepewności przez wiele tygodni jak Arturowi pójdzie dalej. A tak moment umiejscowienia tego odcinka przed wielkim finałem jest absolutnie fatalny.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”