Może to ja zaczełem taki nie odpowiedni wontek pisząc "lepsza - najlepsza"
Snipp cos napisałe odnoście tego, nie wiem czy sie ze mna zgodzi ale jesli chodzi o gre to w dużej mierze Juventus podtrzumuje te stereotypy o żenadzie - 1:0 czy Catenacio. I kto śledzi całe spotkanie Calcio a nie opiera sie na skrótach czy barmkach jest takiego samego zdanie. Chłopaczek wczoraj odniósł sie do Fabio Capello. I też ma racje bo to trener zwyciestwa - ale z starym okiem na football. Stracisz ? fauluj itd. Jednak trudno oceniac na podstawie Juve (jak by nie było mistrza) całą lige
A co to tego -
Krzysztof Jarzyna pisze:Co do gwiazd - to w Hiszpanii gra najleszy obecnie zawodnik swiata, w Anglii najlepszy napastnik (a byc moze juz nie dlugo tez w Hiszpanii), bramkarz - Buffon w sredniej formie po kontuzji, Casillas raczej poza zasiegiem. Widzialem jak w jedym z postow przeciwstawiles Tottiego Nihatowi... No wybacz, ale to nie ten kaliber
Krzysztof ale ja Nihata porównałem z Tottim i nie dla tego że są na tym samym poziomie ale dla tego że Roma ostatnio miała kłopoty, nie walczy od dwóch sezonów o mistrza a Totti jest jednym z najlepszych rozgrywających swiata.
Piszesz - "w Hiszpanii gra najleszy obecnie zawodnik swiata" To ja sie pytam najlepszy obecnie zawodnicy świata
Wiesz może mimo wszystko "dla zabawy" zrobimy małe porównanie ? To nie chodzi o "lepszy najlepszy" bo jak napisałe 5 gwiazdek
Zrób 11 całej ligi (uzywając max. 3 graczy z jednej druzyny. Czyli np. 3 graczy Valenci.) i porównamy poszczególnych gracz ? W sumie to zabawa dla 12 latków