Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal

Post autor: sickstick » 10 kwie 2024, 16:41

Magnum pisze:
10 kwie 2024, 15:36
sickstick pisze:
10 kwie 2024, 7:33
Tam White był na spalonym, więc nawet jakby trafił to by nie było gola. Że pan sędzia tego nie wyłapał? :P
Jestes pewien? Własnie oglądałem powtórkę i widziałem, że jest na styk, bez linii nie da rady tego wyłapać :P
Pewien być nie mogę bo nikt mi linii w fotoszopie nie rozrysował, ale ze zbędną skromnością pochwalę się że do czego jak do czego ale akurat do wyłapywania linii spalonego mam wrodzony talent (z cyklu - najbardziej niepotrzebne talenty świata) i wyłapuję je z 99% dokładnością, więc skoro oglądając mecz byłem pewien że widzę spalonego, to na 99% pewności on tam był :P

Swoją drogą zauważyłem że 3 najgorsze mecze Kiwiora w koszulce Arsenalu to Bayern (Sane), Porto (Conceicao) i PSV (Bakayoko) - czyli mecze w których rywalizował z typowymi dryblerami - szybkosciowcami. Być może jego świetny występy w lidze które zaliczał w ostatnich tygodniach wynikały z tego że grał na zupełnie inne typy skrzydłowych, ci teoretycznie najlepsi, czyli Bernardo/de Bruyne oraz Jota to jednak nie byli tacy szybkościowcy.

Wróć do „Puchary Europejskie”