cytat ci sie widze zle wkleil, ale skoro juz go odnalazlem - tak, kompletnie inne typy napastnikow, ale chodzilo mi o sama kwestie tego o czym pisalem rano z Herskiem w temacie barcelony, ze lewy se tam moze w mediach marudzic, ze ma malo pilek od partnerow, ale jest to w duzej czesci jego wina, bo sie ledwo rusza po boisku. sytuacje nie biora sie z niczego, wykreowac cos statecznemu zawodnikowi jest duzo trudniejEyesmon pisze: ↑30 kwie 2024, 21:47Hersk pisze: ↑30 kwie 2024, 21:36Ale przecież Vini i Lewy to sa kompletnie inne typy graczy, jak to można porównywać...
Bo jest szybki i przebojowy. Rozumiem że dla ciebie taki pilkarz zawsze będzie lepszy od napastnika w stylu Lewego, ale dla mnie Lewy w prime to still better player than Vinicius. Ale na tym polega polemika żeby się nie zgadzać.
dlatego dla mnie idealna charakterystyka napastnika sa wlasnie zawodnicy w typie viniciusa czy mbappe, dzieki swojej uniwersalnosci. z takimi goscmi nigdy nie wiesz, co zrobia i jak ich kryc, po potrafia zrobic krzywde zarowno dostajac pilke do nogi w indywidualnej akcji, ale tez sa mega ciezcy co upilnowania bo swietnie graja bez pilki