Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 873
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Bayern München - Real Madrid

Post autor: yedraz » 01 maja 2024, 14:18

piotrcies pisze:
30 kwie 2024, 22:42
Kim jest ten cienias w obronie Bayernu?
Zapaśnikiem z Korei? :mrgreen:
Bernabeu pisze:
30 kwie 2024, 22:59
skromny i nieprowokujący Brazylijczyk.
A to się uśmiałem.
Kluchman pisze:
30 kwie 2024, 23:09
Ale też ogólnie ten Realek nie byłby tym Realkiem, gdyby sobie trochę nie "pocierpiał".
Otóż to. Dwa ostatnie mecze wyjazdowe z Citizens i Bawarskim walcem, to takie wymęczone remisy. Niby kontrolowali grę, ale jak rywal podkręcił tempo, to się mocno gubili! A jednak rywale jakby bali się jeszcze bardziej podkręcić (a może aż na tyle sił nie mieli?) obroty, bo dopiero wtedy mogliby ograć Królewskich.
Chlopaczek pisze:
01 maja 2024, 0:39
Dzisiaj akurat mu weszlo chociaz mysle ze bramkarz powinien to jednak obronic.
Może i mógłby, jednak też sądzę że gdyby bardziej krył krótki słupek, to wtedy Sane posłał by mu piłkę w długi róg. W tej akurat akcji wszystko mu wyszło i od razu (wręcz intuicyjnie) posłał piłkę tam gdzie wyczuł największą lukę i do tego z odpowiednią siłą. To mają jedynie najlepsi i też nie za każdym razem się udaje.

I już mogę zaryzykować stwierdzenie, że największym zespołem w Europie (a więc i na świecie) jest Bayer Leverkusen, który jako jedyny potrafił całkowicie zdominować Bayern!
Dlatego życzę Aptekarzom, by zdobyli potrójną koronę na potwierdzenie moich słów.
Hersk pisze:
01 maja 2024, 0:42
Finał Real PSG i PSG wygra.

W tamtym roku trafiłem zwycięzcę już na etapie 1/8.
Phi, ja to już stwierdziłem we wrześniu minionego roku (znaczy się zwycięzcę LM). :ozob:

Wróć do „Puchary Europejskie”