Premier League 2023/2024

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Premier League 2023/2024

Post autor: Sergek » 20 maja 2024, 19:58

Bernabeu pisze:
20 maja 2024, 19:48
Jedyne co mnie negatywnie dziwi, to gdy np. czytam negatywne opinie np. o Lidze Europy ze strony kibiców klubów, które przez kilkanaście lat miały niewiele sukcesów porównywalnych lub większych od Ligi Europy: wtedy mam takie "trochę w dupie Wam się poprzewracało", ale głupio pisać to gdy ktoś odpowie "ło, fan Realu, blabla". Ale fakt faktem. Resztę pobudek łatwo jest mi zrozumieć.
Ja dodam tylko od siebie, że jestem bardzo zawiedziony naszym opuszczeniem rozgrywek w ćwierćfinale. Nie będę kłamał, że starcia w fazie grupowej mnie ekscytowały, ale im bliżej fazy pucharowej i finału, tym lepiej i ciekawiej. Nie będę w przyszłym sezonie tęsknił, czwartki niestety psują w pewnym stopniu weekendy, ale jak nie ma LM, to chętnie będę się bić w LE. Oczywiście dochodzi do tego kwestia grania na kilku frontach vs grania na mniejszej liczbie frontów, ale it is what it is. Od dłuższego już czasu wychodzę z założenia, że chodzi o choćby próbę grania o trofea, jakie by nie były.

Tym bardziej jak o żadne w ostatnim czasie nie grasz hehe.

NIe pamiętam kto to był (w sumie mało istotne), ale po zeszłorocznym mediolańskim półfinale Ligi Mistrzów, któryś z fanów przegranego Mediolanu stwierdził, że może to i lepiej, bo faworytem nie będą, a z dużym prawdopodobieństwem będą musieli poradzić sobie z goryczą porażki. No jakiś kompletny absurd, nie chcieć zagrać w finale LM, bo go mogą przegrać. To po co grać xD

Ale to tak obok.

Wróć do „Anglia”