Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 24 mar 2006, 22:52

Już jutro o godzinie 20:30 Juventus zagra z AS Romą na Stadio Delle Alpi :twisted:

Dla mnie osobiście jest to jeden z czterech najważniejszych meczów w Serie A, pozostałe 3 mecze to wyjazdowy z Romą oraz dwa mecze z Interem, narazie bilans jest imponujący i mam nadzieje, że nadal tak będzie :p .

W pierwszym meczu rozgrywanym na Stadio Olimpico, Juventus zdeklasował Romę wygrywająć aż 4:1 :!: :zwała:

Roma ostatnio była na fali, pobiła rekord kolejnych zwyciestw w Serie A, ale ostatnio coś było nie tak i odpadli z Pucharu Uefa oraz przegrali wyjazdowy mecz z Ascoli (3:2).

Juventus ostatnio nie zachwyca formą, a mimo to wygrywa swoje mecze 8) . Ostatnio zagrali spokojnie bez większego wysiłki i poradzili sobie w meczu z Livorno (3:1) :)

W ekipie Bianconerich zabraknie Zebiny ( 8) ), najprawdopodobniej nie zagra także Alex Del Piero, który będzie odpoczywał przed meczem LM z Arsenalem, Capello zapowiedział także rotację w środku pomocy - za Emersona lub Vieire zagra Gianichedda, który w ostatnim meczu zagrał dobrze i zaliczył asystę. Możliwy jest także odpoczynek Mauro Camoranesiego, którego spokojnie może zastąpić Mutu. Nedved nie może zagrać z Arsenalem więc zapewne jutro zagra cały mecz.

Do obrony wracają: Zambrotta 8) oraz Giorgio Chiellini 8) kontuzje wyleczył już także Birindelli, ale jego występ w meczu z Romą jest wykluczony chociażby z powodu braków kondycyjnych.

Roma zagra w tym meczu bardzo osłabiona w dtużynie ze stolicy Włoch nie zagra kontuzjowany od dłuższego czasu Francesco Totti, a także bramkarz Doni, obrońca Chivu ,pomocnik Danielle De Rossi a także Nonda i Montella.

Mam wielkę nadzieję, że ten mecz wygra Juventus :!: 4 najważniejsze dla mnie mecze = 12 pkt. Oby tak było :twisted:

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 mar 2006, 14:38 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”