AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3395

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 01 lip 2024, 12:45

mete pisze:
01 lip 2024, 11:58
Troche to dziwne, nie?
No ja bym wyjebał agenta w minutę w takiej sytuacji.
Natomiast,nie raz się nawet przekonaliśmy tu z Raiolą, że agenci mają za duży wpływ na piłkarzy. Nie wiem z czego to wynika.
Jeśli Zirkzee będzie bardzo chciał tu trafić to trafi, jeśli Milan jest jedną z opcji to trafi tam gdzie się dogadają.
Jeśli sie uprze na Milan to zmusi agenta do dogadania się. Jeśli za wszelką cenę chce przytulić coś z tej klauzuli dla siebie,to poczeka aż ktoś wpłaci.

Natomiast, póki co, media były zgodne, więc na czymś trzeba nasze spekulacje podpierać,no i podpieramy na tym co było pisane. Wiadomo,rynek jest dynamiczny, zmienić się sytuacja może i już mogła, no ale te sportowe sępy dzienniakrskie od tego są i są dobrze opłacane żeby mieć informacje na bieżąco, w miarę.

Każda strona robi to co może i co jest zgodne z ich sumieniem czy potrzebami. Ja się nie nastawiam i nie nastawiałem,bo było wiadomo że ta klauzula nie przejdzie i nie przeszłaby u Maldiniego. Kropka.
Berlusconi z Gallianim by to zapłacili.
15 mln to jest dodatkowy piłkarz i jestem w stanie zrozumieć argumentację dlaczego to za drogo. Zirkzee to nie jedyny dobry napastnik,ale też jak wspomniałeś jest lekka posucha na rynku.
Więc każdy kibic by chciał żeby zapłacili zapewne, ale jak z jakichś względów nie chcą to pewnie nie zapłacą. I raczej to będą względy czysto ekonomiczne a nie moralne,bo nie.

Sam czekam na pierwsze ruchy a na pewno Zirkzee byłby fajnym otwarciem.
Nadzieja matką głupich, więc nadzieję mam że Kia zbastuje,bo watpiliwsci nie mam żadnych, że 15 mln mu nie wpłynie na konto.

Wróć do „Włochy”