Pytania do?-odpowiedzi

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 28 mar 2006, 20:42

1.Skąd pochodzi twój nick? Od legendarnego kota z bajki 'Smurfy', a może jesteś klakierem ?

Rozgryźliście mnie. Tak jestem klakierem. Pewnie zastanawiacie się co zrobiłem z gargamelem? Zadrapałem go na śmierć. Kibicował Limanowi. Kibicował.

Lakier wziął się, jak to zwykle bywa, z przypadku. Był to sytuacyjny przypadek (ze tak powiem), wiec nie wytłumaczę wam tego jakoś logicznie. W ogóle (przepraszam ze z błędem Ultra-Sur (; ) wam tego nie wytłumaczę.

2.Czemu często przeklinasz?? Czy chcesz bardziej macho?

Kiedy ja [k****] przeklinałem? No i nie chce żadnego bardziej macho, jestem hetero...

Przeklinam, bo mam dosyć ubogi język. Pyzatym jak widzę twórczość niektórych pokemonow forumowych to nie potrafię się powstrzymać.

3.Czemu Juventus, a nie Inter?

1. Bo 10 lat temu kuzyn kupił sobie z bazaru czarno-biala koszulkę z numerem 10.

2. Bo w 2002 to Juventus, pokonał Barcelona, a nie Inter.

3. Bo w 2003 to Juventus, pokonał Juventus, a nie Inter.

Najbardziej na tym zaważyła pierwsza sytuacja. Wiadomo 8 letnie Lakierek idzie sobie z piłeczką na boisko, (co prawda, boisko znajdowało się na lace, bramki były zrobione własnoręcznie, za jedna bramka było bagno, a za linie autowa służyła rzeczka w której płynęły ścieki z pobliskiego domu) i zauważa kuzyna w nowej cudownej koszulce (pamiętam ja jeszcze, czerwony kwadracik na boku, mający imitować znaczek lotto i logo sony), z zazdrością w oczach odczytuje napis ‘Del Piero’ na plecach. Dowiaduje się ze jest to ‘replika’ koszulki Juventusu. Tamtego dnia moja drużyną był Juventus, a ja byłem Didierem Deschamps (;.

Sytuacje 2 i 3, tylko mnie uświadomiły, ze Juventus można tylko kochać. (Co nie zaza?)

Słodko, nie?

4.Twoje sympatie na forum?

Wymienię raczej osoby, których styl pisania bardzo mi się podoba.

Piotrek, Piwus, Chlopaczek. Szkoda ze tylko ten ostatni stara się dosyć regularnie pisać na forum.

Ibrahimovic, Bagg. Są jednymi z lepszych forumowiczów, ale pewnie gdyby nie kibicowali Juventusowi to nie wymieniłbym ich.

5.Ulubiony wykonawca muzyczny?

W sumie to trudno wymienić jeden ulubiony. Wymienianie wszystkich, których obecnie słucham tez mija się z celem. Wiec wymienię 2 losowe. Placebo, uwielbiam słuchać głosu Briana. KoRn, ta wiem ze grają komercyjna muzykę, tak jak Mandaryna, szczerze to uj mnie to obchodzi, wystarczy ze podoba mi się ich muzyka. Radiohead, uwielbiam ich teksty, uwielbiam ich tytuły piosenek, uwielbiam ich styl.

6.Twój stosunek do polityki?

Obrazek

Spieprzaj dziadu. Po chwilowym zafascynowaniu polityka, chyba nic już nie zostało. Jestem zdegustowany politykami. Poglądy centroprawicowe.

7.Gdzie się obecnie uczysz i co chciałbyś robić w przyszłości?

Obecnie uczę się w Liceum. Dokładniej to w liceum ogólnokształcącym. Dokładniej to się nie uczę. Szkoła jak szkoła. W przyszłości chciałbym dostać się na politechnikę, blah blah blah. Po politechnice się zobaczy. Najchętniej wyjechałbym z Polski.

8. Co robisz w wolnym czasie?

Obijam się. Nie dość, że jestem popierdolony, to cholernie leniwy. No, ale jak mam jakiś odchyl od normalności, to pojmuje język c++, ewentualnie koleżanka karze mi gdzieś wyjść. Po za tym tworze ołtarzyk Ojca Dyrektora, słucham RM, jeżdżę na wszystkie zjazdy w Toruniu.

9. Chciałbyś być moderatorem, bo masz takie zapędy, aby przywoływać do porządku innych?

Zawsze marzyłem o tym żeby być moderatorem, oni maja taka fajna robotę, szczególnie podoba mi się motyw z pytaniami od zazy... oh.... rozmarzyłem się przez was chłopaki... To ze lubię przywoływać innych do porządku wynika z tego, ze nie mam się na kim wyżyć L

Zresztą domagam się sprawiedliwości, ble ble ble.

10. Kiedyś na forum napisałeś, że chciałbyś ze współżyciem zaczekać do ślubu, dalej to podtrzymujesz?

Nie. Tak. Nie. Zależy od dziewczyny. Zresztą każdy na początku pisał glupoty1! Jako ze Pani od Polskiego uczyła mnie, żeby odpowiedzi były przynajmniej trochę dłuższe od pytań, to napisze jeszcze o tym, co uczyła mnie Pani od Polskiego.

Wróć do „Gry Forumowe”