Niggaz pisze:I to oznacza, że byli drużyną lepszą
ad.1
Barcelona panowała w środku pola.
ad.2
Barcelona grała ładnie z tyłu.
ad.3
Barcelona nie dała sobie wbić bramki przy bardzo osłabionej obronie.
ad.4
Stałe fragmenty gry nie są jakąś specjalnie mocną stroną. Jedynie rzuty wolne z których można uderzyć na bramkę. Na rzuty rożna patrzeć nie można.
ad.5
Barcelona miała tych przechwytów dużo więcej i było kilka okresów kiedy to Benfica była zamknięta. Zwłaszcza w I połowie.
dobrze już dobrze żeby nie było że jestem jakimś zatwardziałym napinaczem i człowiekiem co do niego argumenty nie trafiają, Barca zagrała lepiej, ale nie zasłuzyła na wygraną(z drugiej strony mam w sobie cos z osla i nie chodzi tu o uszy
To u ciebie chyba bardziej dopatrywalbmy sie niekonsekwencji niż u niego, po prostu wracamy do pewnej niefortunnej twojej wypowiedzi. niestety (a moze stety) Niggaz momentmai piszesz odrobine patetycznie(a może tlyko ja to tak odbieram) i stad biora sie pewne nieporozumienia.Znowu problem z Tobą Martin Czy stwierdzenie "Barca została oszukana przez sędziego" jest równoznaczne z "wszyscy sędziowie są przeciw FCB" Gratulacje.
Czemu jestem nieprzychylny FCB kiedys ci tlumaczylem, tak trochę na przekór nie lubie jak wszyscy Barca to Barca tamto pojedziemy z wszystkimi ble ble ble
Co za precyzja w oku widac ze neizle do matury kujeszNiggaz pisze:To była szansa na 98,4%.
BTW Simao też uderzał z lekkiego konta.