berik pisze:Szkoda mi Defoe, bo to naprawde dobry gracz a tu dupa. Mido mnie nie przekonuje.
No nie da się ukryć, że ostatnio Mido nie gra najlepiej. Wydaje mi się, że stracił dobrą formę po PNA - po tym wyrzuceniu go z kadry. To bardzo dobry napastnik (bramkostrzelny, co się na tej pozycji najbardziej liczy), ale piłkarz... czy ja wiem... Nie jest najlepszy, ale do tych najgorszych się nie zalicza. Myślę, żę jemu potrzeba mocnego kopa, dużej motywacji, by grać dobrze. Na początku sezonu walczył z Defoe o miejsce w składzie - teraz je ma, i przestał walczyć. Co do Jermaine, to uważam, że na Mundial pewnie nie pojedzie (a szkoda), a Jol stawia teraz na Ahmeda tylko dlatego, że częściej trafia do bramki rywala...
berik pisze:na wyroznienie zasluguje tylko Lennon.Jestem ciekaw kto zastapi Dawsona w meczu z City, moze Gardner. Arsenal wygrywa 5:0 i sie zblizyl na 2 pkt do Tottenhamu.
Lennon to przyszłość, taki następny King, tylko na innej pozycji. Ostatnio podpisał nawet nowy kontrakt, więc trzeba się cieszyć. Co do tego, kto zastąpi Dawsona, to masz rację - Gardner ma duże szanse.
Szkoda tej porażki, ale z drugiej strony dobrze - taki 'zimny prysznic' na początek miesiąca może nam dobrze zrobić. Na otrzeźwienie - ostatnio za dużo pychy i pewności siebie. Nie sądzę, byśmy oddali Arsenalowi czwarte miejsce, trzeba po prostu się maksymalnie skoncentrować i spiąć, a będzie dobrze.
Adi_LFC pisze:Widać koguty mają lekki kryzys
Lekki.
Pozdrwiam.