Tragiczny tematTraves pisze:Staje przed wyborem kupno pilki noznej. Sam nie wiem jaka kupic. Jestem zdezorientowany. Chce przeznaczyc na to okolo max 70zl. Bardzo prosze o doradzenie jakimi sie najlepiej gra i strzela itp. PLIS
Ale skoro prosisz, nie będę jak większość i Cię nie zjadę, chociaż ... powinienem.
70 zł to nie jest zbytnio wygórowana cena jak na DOBRĄ piłkę. Do 70 zł możesz w hurtowni sportowej kupić futbolówkę firmy Select. Masz tam do wyboru - na trawę, na asfalt, na mokrą nawierzchnię. Jednak, tak jak z Dosią - proszkiem do prania. Co jest do wszystkiego, to jest do niczego
Ja preferuję orginalne piłki
Itak:
Rodzaj :
Piłka nożna Teamgeist
Rozmiary :
4 i 5
Warstwa zewnętrzna :
Warstwa zewnętrzna:30% termoplastyczny poliuretan, 60% termoplastyczny polietylen,10% poliester Wewnatrz pianka(100% termoplastyczny polietylen).
Opis :
Piłka do treningów oraz gry rekreacycjnej na miękkich trawiastych powierzchniach, na wszystkie warunki pogodowe.
Cena około 85 zł
didas Piłka Telstar 1974 Replique - Nowość !
Rodzaj :
Piłka nożna Telstar.
Rozmiar :
5
Opis :
Piłka do treningów oraz gry rekreacycjnej na miękkich trawiastych powierzchniach, na wszystkie warunki pogodowe, we wzorze piłki WM'74. Pewnie zachowuje się w grze oraz posiada wysoką stabilność kształtu.
Cena około 80 zł
Adidas Piłka World Cup 06 Germany - Nowość !
Rodzaj :
Piłka nożna Teamgeist.
Rozmiar :
5
Opis :
Piłka do treningów oraz gry rekreacycjnej na miękkich trawiastych powierzchniach, na wszystkie warunki pogodowe.
Sugerowana cena detaliczna: 79.9 pl
A tak na marginesie ...
Idz do sportowego sklepu i tam masz : Fevernova, Tricolore i ostatnia Roteiro. Jak na drugiego gatunku piłki - sprawdzają się doskonale.