AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Chandlerr
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 90
Kibicuję: AC Milan

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Chandlerr » 23 paź 2024, 10:03

gilardino11 pisze:
22 paź 2024, 22:32
Trzeba próbować gry z Leao pulisiciem i Chukwu za plecami Moraty. Ten cheek jest tragiczny
O tym samym pomyslalem. Wszedl chukwueze, Pulisic przeszedl na srodek i ja zauwazylem tylko poprawę jakosci gry. RLC jest tragiczny. Jest kompletnie niewidoczny w pierwszej polowie zastanawialem sie kto poza Reijndersem i Fofaną gra w srodku pola, bo kogos mi tu brakowalo...

Okafor, poza tragicznym pudłem z Interem gra naprawdę spoko piłkę. Wiadomo, nie zawsze mu wychodzi, ale coś próbuje. Chukwueze z drugiej strony gra podobnie, a Pulisic jak pokazuje, biega i haruje po calym boisku. Morata troche słabiej, w 2 połowie chyba swój najlepszy mecz rozegrała nasza gwiazda królewska na prawej obronie.

Ogolnie pierwsze 20 min to mialem wrazenie, ze nasi mysla ze wciaż grają mecz w 10. Choc poniekąd tak było, przez pewnego forsowanego ofensywnego pomocnika...

ps. może zabrzmi to rasistowsko, ksenofobicznie, faszystowsko i homofobicznie, ale brakowało mi w Milanie białego Włocha, który miałby szanse coś znaczyć i załapać się do reprezentacji Włoch, którą jak oglądam to z dużym smutkiem widząc, że póki co to nie ma kompletnie szans, aby znalazł się tam jakikolwiek gracz Milanu... Camrada wlał ogromną radość w moje serce, jeszcze jak strzelił, niestety nieuznanego, gola...

Wróć do „Włochy”