LM: Juventus Turyn - Arsenal Londyn 5.04.2006

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 14:15

sci pisze:gdyby była odwrotna sytuacja to w Londynie by mówili, to co mówią teraz w Turynie i na odwrót
tak, nareszcie - o to mi chodziło - tak to już jes, że ci co sa faworytami wola nie zapeszać, a ci co sa skazywani na porażkę, mówią, ze będa walczyć ...
i jasno z tego wynika, ze Juve, pomimo buńczucznych wypowiedzi niektórych osób z tego klubu, jest tym zespołem, który musi gonić wyni, który jest dalej niż bliżej 1/2 finału. i pisanie, że wygrają bo sa lepszym zespołem, gdyz więcej zdobyli i tak uważają - jest śmieszne :lol:
BaSSu pisze:To, że ludzie teraz są za Arsenalem to zwycięstwo tego klubu 2:0 u siebie. Natomiast Juve jest teraz w stanie wygrać 3:0 i więcej jeśli tylko się własciwie zmotywują. Wydaje mi się, że Londyńczycy odpuszczą i będą grac na remis
lol, albo lolek :D Arsenal sobie odpuści ... dobre sobie, młodzi piłkarze, gdzie średnia wieku wynosi 25 lat [co zawyższa stary bramkarz] ma sobei odpuścić mecz w 1/4 finału LM :P nie załamuj mnie, toz to banialuki co ty tu wypisujesz.
BaSSu pisze:Natomiast Juve jest teraz w stanie wygrać 3:0 i więcej jeśli tylko się własciwie zmotywują
teraz nie jest w stanie tyle wygrać - są bez formy [remis z Romą, remis z Treviso, porażka z Kanonierami] sama motywacja nic nie da. Trzeba mieć wsparcie w postaci dobrej dyspozycji, a takie wsparcie ma Arsenal, który ma zaliczkę 2 goli.

Wróć do „Puchary Europejskie”