"Linia czasu", "Wielki skok na pociąg", "Andromeda-znaczy śmierć"1. Ulubione książki?
2. Ulubieni autorzy?
Michael Crichton
Ostatnio po raz kolejny czytałem "linie czasu", tą książkę mogę czytać bez końca. Jakoś nigdy mi się nie nudzi. A z nowych książek czytałem ostatnio HP V3. Co ostatnio przeczytałeś? Jak się podobało?
Teraz czytam "Wschodzące słońce"Michael'a Crichton'a i przyznam, że też mi się podoba.4. Co teraz czytasz? Jak się podoba?
"W sieci", "Wyższa konieczność", "Kongo"5. A co zamierzasz w najbliższym czasie przeczytać?
No w sumie nie książka. Seria "Tytus, Romek i A'tomek"6. Najzabawniejsza książka?
7. Najbardziej idiotyczna książka, jaką miałeś pecha przeczytać?
"Stary człowiek i morze"
8. Ulubiona postać literacka?
Andre Marek
oooo......dużo nie pamiętam już...lubię sobie wieczorkiem poczytać9. Ile książek przeczytałeś w tym roku?
"Linia czasu" przytocze tutaj to czym się reklamuje:"Właściciel wielkiej firmy komputerowej realizuje odwieczne marzenie ludzkości: konstruuje prototyp maszyny czasu. Zamierza zbić fortunę na czymś, czego jeszcze nie było - turystycznych podróżach w przeszłość. W południowej Francji tworzy średniowieczny park rozrywki. Główną atrakcją ma być wizyta w wieku XIV, w czasach krwawej wojny stuletniej. Ale czy linię czasu można przekraczać bezkarnie?" Książka zajeb......cudowna. Bardzo wiele zwrotów akcji (a to najbardziej w książkach lubie). POLECAM !!!!10. Special Pick - jedna książka, którą chciałbyś wszystkim polecić! (i dlaczego?)