Manchester United - Liverpool

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 89
Kibicuję: Liverpool

Manchester United - Liverpool

Post autor: Kuba199292 » 05 sty 2025, 19:52

masacra pisze:
05 sty 2025, 19:45
Najbardziej to bym chciał zobaczyć statsy Trenta z tego meczu. Chyba jakiś rekordzik w ilości piłek oddanych za friko. No jak już zaczął kontynuować tradycje wychowanków tego klubu, to przecież nie mogło zabraknąć kompromitującego występu przeciwko Manchesterowi United :)

Ogólnie z remisu trzeba być zadowolonym, bo to był tragiczny występ, szczególnie w defensywce. Nie wiem czy im Slot zrobił jakis mikro okres przygotowawczy czy dał za dużo wolnego ale wyglądali, szczególnie pod koniec jakby dopiero co wrócili z wakacji i kondycyjnie nie dojeżdżają. Parodystyczny wygladaly ostatnie minuty. Mam w sumie nadzieję, że to jedno z tych dwóch, a nie pierwsze oznaki jakiegoś kryzysu.

Anyway, jak któryś kibic Liverpoolu jest wkurwiony, to pamiętajcie że w Północnym Londynie dopiero musi odchodzić frustru frustru :)
Jeżeli Trent ma tak grać to serio grajmy Bradley /Gomez bo na to się patrzeć nie da .
Pamiętam wejście Bradley wślizgiem zaraz po wejściu na boisko , u Trenta przez cały mecz nie widziałem agresji i jeszcze te starty piłki .

Wróć do „Anglia”