Mistrzostwa forum w szachach 2025

Awatar użytkownika
Leszek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 194

Mistrzostwa forum w szachach 2025

Post autor: Leszek » 14 mar 2025, 16:54

DDK pisze:
14 mar 2025, 14:32
Wiecie co, chyba jestem zmuszony oddać Cementowi zwycięstwo w turnieju.

Obawiam się, że nie dogadamy się na ten finał nigdy, a mnie granie partii szybkich nie sprawia żadnej radości i szczerze to... strasznie mnie męczy. Chciałbym to mieć jak najszybciej za sobą, ale po prostu nie idzie nam to. Ja mogę w tygodniu wieczorami i to też przyznam, że w tym czasie dużo bardziej wolę iśc na siłownie czy umówić się z dziewczyną. Mieliśmy do tej pory chyba 4 weekendy i albo nie ma mnie ani Cementa. Teraz będzie Cement, a ja jutro prawdopodobnie wyjeżdżam na cały dzień, a w niedziele mam kilkugodzinną sesje tylko nie wiem o któej i dowiem się w niedziele rano, więc też się nie umówię. Za tydzień mnie nie ma cały weekend. A nie chcę tego ciągnąć jeszcze miesiąc, bo to nie ma sensu.

Proponuje jeszcze inne rozwiązanie - możę niech osoby, które przegrały w półfinałach zagrają ze sobą i zwycięzca zagra z Cementem w finale? Ale to już jak chcecie, ja odpuszczam.
Nie ma opcji. Nie zgadzam się bo to byłby kompletny bezsens nie móc normalnie zamknąć edycji finałem pośród wyłonionych finalistów.

Dla mnie to jest trochę dziwne i zwyczajnie nie wierzę że się nie da. To w grupie zagraliście ze sobą a w finale się nie da nigdy umówić?

Od biedy mamy czas. Nikt nie goni, prędzej czy później zagracie. Jak niemożliwe będzie w ten weekend to umówcie się na kiedy indziej.

Mogę się zgodzić nawet na grudzień ale pod żadnym pozorem nie zgodzę się żeby nie było w ogóle.

A może dasz radę z telefonu zagrać DDK? Jakoś musimy znaleźć rozwiązanie, jakby co będziemy czekać tak długo jak będzie to potrzebne.

@Cement

Wróć do „Gry Forumowe”