Gwardia Warszawa jest napakowana talentami, pamiętałem z dawnych lat nazwiska typu Harasimowicz, Świetochowski, Świetosławski bodaj, Konopka, Lech, Terlecki i kilku innych.sickstick pisze: ↑29 kwie 2025, 14:27Widzę kolega @Samuraj też co nieco wie bo ma Harasimowicza na liście strzelców (gość w realu był 10 lat starszy, ale że pracował przy tej grze jako scout na Polskę, to zrobił się wykokoszonym 20-latkiem hehe). Jeśli natomiast się mylę i trafiłeś Harę wg własnego scoutingu, to polecam przejrzeć kluby ligi białoruskiej
Zastanawia mnie czasami jak działają statystyki zawodników i ich przełożenie na skuteczność, bo mam w klubie zawodnika co nie ma nawet 80 PA a ładuje bramki jak automat, zwie się Mercuri, staty... prawie wszystkie poniżej 10 a koksi niesamowicie. Wisłę już zostawiłem i stwierdziłem, że zdobycie Pucharu UEFA i wygranie Champions League a także zdobycie wszystkiego co się da w Polsce mi wystarczy i że moja reputacja podrosła na tyle, bym chociaż do jakiegoś średniaka z topowych lig trafił... Rezygnuje z klubu i szukam nowego a tu zdziwko, nikt mnie nie chciał zatrudnić poza drużynami z 3-4 lig. Czekałem prawie jeden cały sezon na ciekawą ofertę a i tak wylądowałem w Zamora klubie z 3 ligi Hiszpańskiej zagrożonym spadkiem. Postanowiłem tym grać aby zbudować reputacje w Hiszpanii i pewnego dnia przejąć Real Madryt.
Skutek to wyprzedaż połowy składu i kupno w okienku 18 piłkarzy (!) z wolnego transferu. Jako, że było ciężko i kadra mizerna to zdecydowałem się na pomoc CM scouta bo bez tego bym pewnie zaliczył spadek z ligi na start swojej pracy w klubie. Więc no... Szkoda, że gra nie bierze pod uwagę moich zdobyczy i trzeba szukać roboty w takich klubach, ale sprawię, że Zamora stanie się potęgą w Hiszpanii a później zdetronizuje ją przejmując Real Madryt.
CM mi zjadł kawał życia, więc bazę zawodników których kupowałem na start gry jest w mojej głowie nawet po tych wszystkich latach a grając polską ligę, to wykupienie połowy Gwardii Warszawa to był automatyzm
Pamiętam jak kiedyś zmodyfikowałem jedną drużynę za pomocą edytora i zrobiłem z niej moją drużynę osiedlową
Sam ciągnę w sumie dwie kariery, jedną w pracy ogrywam a drugą w domu. Na nudne godziny w pracy gra idealna.