widze, ze kolejna osoba na forum nie kojarzy chlopa, staczamy sieDelpiero14 pisze: ↑01 cze 2025, 8:11To jest ciekawe w ogóle. Psg go kupiło w tym roku z tego Rennes i przyznam że w ogóle wcześniej nic o nim nie słyszałem, nie był w żadnych plotkach, zupełnie jak jakiś totalnie randomowy zawodnik. Z reguły to się słyszy o tych wyróżniających talentach z różnych lig, a tego zarejestrowałem dopiero jak zaczął czarować w Paryżu. Znał go ktoś wcześniej? Mówiło się o nim w kontekście jakiegoś większego klubu?
wczoraj inter tak sie zaprezentowal, ze padlo wiele rekordow zwiazanych z liga mistrzow. np. doue pierwszym zawodnikiem w historii lm (no, od rebrandingu w 1992) z udzialem przy trzech bramkach w finale
co do meczu - najbardziej zaskoczylo mnie, jak dobrze psg zagralo w defensywie. bo to, ze beda gnietli w ataku bylo do przewidzenia, zwlaszcza, ze mecz sie dobrze dla nich ulozyl z szybkim wyjsciem na prowadzenie + rykoszetem przy drugiej bramce. jedyna opcja, zeby inter w takim meczu powalczyl, to byloby chyba wlasnie strzelenie pierwszej bramki i murowanie, ale nie tym razem. w ogole koncowka rozgrywek troche zweryfikowala te defensywe interu. w fazie ligowej 1 bramka stracona w 8 meczach, a tutaj 11 straconych w 3 ostatnich spotkaniach