FC Barcelona - AC Milan (dwumecz)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post autor: j1mmy » 27 kwie 2006, 9:01

5%? jakby strzelal jednego na 20, to bym sie cieszyl. strzela chyba 1 na 100. chyba zaden bramkarz nie boi sie jego wolnych. przeciwnicy moga faulowac gdzie chca, i tak gowno z tego bedzie. to juz jest irytujace. niech strzela deco, marquez... ktokolwiek byle nie r10
Jako kibic Lyonu nie mam takich problemow :)
nie wiem czemu przerwal akcje, ale gola z niej by nie bylo i tyle. teraz sie gdyba, bo wpadla do siatki, ale ona by nie wpadla jakby nie bylo gwizdka, wiec o czy tu gadac. GOLA BY Z TEGO NIE BYLO!!!
A ja mysle inaczej i po to jest forum zeby o tym podyskutowac :)
Sedzia kalosz ! Prawda byla po twojej stronie Zaza
szpakowskiego nie slyszalem, ale borek z koltoniem tez chyba z kilka razy sie spuscili. jak ogladaja na co dzien lige niemiecka, to nie ma sie co dziwic. brak profesjonalizmu, bo az tak bosko to on nie gra. bylo kilku lepszych.
U mnie az ekran sie zabielił :D może jakies afrodyzjaki jedli przed tym meczem
makis pisze: Ale w sumie czego sie tu spodziewac, skoro w TVP np. studio prowadzi pan Szaranowicz, ktory normalnie komentuje skoki Malysza.
Nie wiem skoki ogladam na eurosporcie :)
*_Zaza_* pisze: Bo ja rozumiem szał na gra Ronaldinho - Forza jednosezonowce - bo jest wspaniałym graczem, wielki piłkarz - ale jest człowiekiem a oni robią z niego ... a zostawie to dla siebie
Pilakrza z fify 2006 ?Robota? Półboga?

Wróć do „Puchary Europejskie”