Jako kibic Lyonu nie mam takich problemow5%? jakby strzelal jednego na 20, to bym sie cieszyl. strzela chyba 1 na 100. chyba zaden bramkarz nie boi sie jego wolnych. przeciwnicy moga faulowac gdzie chca, i tak gowno z tego bedzie. to juz jest irytujace. niech strzela deco, marquez... ktokolwiek byle nie r10
A ja mysle inaczej i po to jest forum zeby o tym podyskutowacnie wiem czemu przerwal akcje, ale gola z niej by nie bylo i tyle. teraz sie gdyba, bo wpadla do siatki, ale ona by nie wpadla jakby nie bylo gwizdka, wiec o czy tu gadac. GOLA BY Z TEGO NIE BYLO!!!
Sedzia kalosz ! Prawda byla po twojej stronie Zaza
U mnie az ekran sie zabieliłszpakowskiego nie slyszalem, ale borek z koltoniem tez chyba z kilka razy sie spuscili. jak ogladaja na co dzien lige niemiecka, to nie ma sie co dziwic. brak profesjonalizmu, bo az tak bosko to on nie gra. bylo kilku lepszych.
Nie wiem skoki ogladam na eurosporciemakis pisze: Ale w sumie czego sie tu spodziewac, skoro w TVP np. studio prowadzi pan Szaranowicz, ktory normalnie komentuje skoki Malysza.
Pilakrza z fify 2006 ?Robota? Półboga?*_Zaza_* pisze: Bo ja rozumiem szał na gra Ronaldinho - Forza jednosezonowce - bo jest wspaniałym graczem, wielki piłkarz - ale jest człowiekiem a oni robią z niego ... a zostawie to dla siebie