---> Rap <---

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

---> Rap <---

Post autor: moody » 12 sie 2025, 16:18

Vol'jin pisze:
12 sie 2025, 13:03
Diss zdjety z YT bo się "dinozaur" spłakał o sample. Nawet Kafar tego producenta wyśmiał xD

Toć dissy często leciały na innych bitach. Czasem celowo by jeszcze bardziej ośmieszyć konkurenta jsk to zrobił Tetris z Kaenem
a mnie to zgloszenie wcale nie dziwi, zreszta inne dinozaury z firmy przyznaja, ze powodow by sie pare znalazlo:

"Jeśli chodzi o moje wrażenie to można patrzeć na tę sytuację z dwóch stron - rozumiem argument, że jest to hołd dla Firmy i miło mi z tego względu, ale rozumiem też argumenty Zicha. Zich jako producent "Mam wyjebane" zablokował ten diss sam z siebie - nie jest fanem Bedoesa, ale przede wszystkim nie podobało mu się użycie tego motywu bez zapytania, bez informacji i w numerze, który atakuje innego artystę. Zich podjął taką decyzję, więc oczywiście muszę ją wesprzeć, ale nie wykonywałem żadnego ruchu i prosiłbym media o to, by nie manipulowały i nie pisały o tym, że Firma coś blokuje."

swoja droga na miejscu producenta wkurwilbym sie o sam fakt tego ostentacyjnego tagowania bitu przez kubiego, co wprowadza w blad bo daje wrazenie jakby sam go sklecil, a tak naprawde [ch**] przy tym zrobil, glownie zwiekszyl jego tempo

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”