Włosy / Fryzury / Tatuaże

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Włosy / Fryzury / Tatuaże

Post autor: HMK » 20 sie 2025, 17:35

basson pisze:
20 sie 2025, 11:54
Ile płacicie za fryzjera? Nie galerie, jakieś super profesjonalne studio. Solidny fryzjer osiedlowy. U mnie kolejne podwyżki, już 45zł.. nie wiem jak to wypada na tle innych miast/województw.
Ja u barbera niedaleko rodzinnego domu (miasto powiatowe +- 15k mieszkańców) płacę 90 zł (włosy, broda + farbowanie), w Kielcach się nie obcinam, bo ufam sprawdzonemu miejscu, ale ceny trochę wyższe jak mi kumple opowiadają (jakieś 120 zł za combo).

dias pisze:
20 sie 2025, 15:15
Zbieram się w sobie do zrobienia pierwszego w życiu tatuażu. Wiem co chcę, znam rozmiar, wybrałem miejsce (przedramię). Powiedzcie proszę: czy robienie tatuażu w tym miejscu bardzo boli? Wiem, że im bliżej kości tym boli bardziej, ale... Pytam, bo mam zajebiście niski próg bólu i jest ryzyko, że zanim tatuator skończy pracę trzy razy odgryzę mu rękę.
Ja pierwszy tatuaż robiłem właśnie na przedramieniu, jakieś 4/5 godzin pracy z tego co pamiętam. Dosyć przyjemne miejsce do tatuowania, więc jak robisz coś mniejszego i będziesz miał poniżej tych powiedzmy trzech godzin to powinien być luz. A w moim przypadku jedyny ból (choć to też duże słowo) pojawiał się przy dłuższych sesjach, pamiętam jak robiłem od łokcia w górę wokół całego obwodu to wtedy wchodziło już zmęczenie, ale też do przeżycia.

Wróć do „Hyde Park”