Nie wiem, może Amorim ma jakiś tajny plan przeskoczenia w pewnym momencie na inną taktykę, ale póki co ta przebudowa składu zupełnie nie wychodzi. Tu było potrzeba dwóch zawodników typu Cunha albo Cunha i kreatywny środkowy pomocnik (Mainoo z lepszymi warunkami fiz.), żeby Bruno mógł grać z przodu. Bez tego lub bez zmiany stylu nic do przodu nie ruszy.
Dziwnym pomysłem było tutaj wyrzucanie autu przez Dorgu. Widać, że ten zawodnik nie ma rąk. To już Dalot mógł to zrobić, skoro to końcówka meczu, on jako jeden z niewielu potrafi w miarę daleko rzucić piłkę. Panika gamink weszła. Sam Dorgu faktycznie kiepsko dzisiaj - z Arsenalem miał kilka fajnych zagrań, ale dzisiaj strasznie mizernie.dias pisze: ↑24 sie 2025, 19:23Dorgu wkurwiał mnie dziś prawie tak mocno jak Dalot w ubiegłym sezonie, a to już wyczyn. Wrzuca piłkę z autu, wyraźnie wszyscy wysocy idą w pole karne Fulham, to ten se rzuca.prawie z.miejsca, w głowę najbliższego z rywali, nie dorzucając nawet do pola karnego. Komedia.
Wbij to sobie [k****] do głowy raz a dobrze. NIKT się nie zachwycał Amorimem. Zachwyty były do jednego konkretnego meczu, a nie do wybitnego managera, który nagle wszystko odmienił.
Albo przestań mylić forum z tym zjebanym Twitterkiem, bo mózg Ci się od niego lasuje.