Koszykówka: MŚ, ME itd. itp.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Koszykówka: MŚ, ME itd. itp.

Post autor: sickstick » 29 sie 2025, 10:56

Popularny czy nie, każdy kto przegapił wczorajszy mecz Polski może żałować. Świetne widowisko pod kątem sportowym, bardzo wysoki poziom (przecież tam się trójki sypały z taką skutecznością, że w pewnym momencie zacząłem się zastanawiać czy te całe NBA z 33% skutecznością za 3 to nie farsa - Llyod zrobił zdaje się 7/8, Pluta czy Ponita nie gorsi), ogromne emocja z racji na to że to Polska grała. Koszykówkę oglądam od zawsze, ale chyba jeszcze żaden mecz nigdy nie wciągnął i nie porwał mnie tak jak ten wczorajszy. Naprawdę extra sprawa.

No i zasrany Luka dostał po gębie. Po jednym ze swoich flopów namówił trenera na challenge, twierdząc że Polak zrobił na nim faul niesportowy. Sędziowie sprawdzili i przyznali faul niesportowy ale Słoweńca (czyli punkty + piłka dla Polski), do tego dla tego Słoweńca był to 5 faul więc musiał opuścić boisko, a do tego trener Słowenii zmarnował swój ostatni challenge i w kolejnej akcji sędziowie niesłusznie przyznali piłkę Polsce, ale nie można tego było już sprawdzić bo wysypali się z challengów. Luka chciał być cwaniakiem i wywalczyć korzyść swoim gwiazdorstem, a wywalczył tylko 4-krotną korzyść dla Polski. Coś pięknego :mrgreen:

Jedyne co mi trochę zjebało widowisko to moja narzeczona która sama się wkręciła i oglądała ze mną, po czym nagle wypaliła tekstem "Faaaajny ten Luka". No myślałem że ją wyproszę z pokoju.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2025, 11:02 przez sickstick, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Inne sporty”