Bieganie

Awatar użytkownika
YoOoOgI89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 92

Bieganie

Post autor: YoOoOgI89 » 12 paź 2025, 18:03

DDK pisze:
12 paź 2025, 14:47
rok temu miałem do końca października zrobione 1050km. W tym od początku roku do dzisiaj... 300km :P

i [ch**], jak adrenalina wchodzi to się kręci życiówki, 1h39min42sek.
Gratulacje! Zajebisty wynik! 🔥
U mnie najlepszy czas półmaratonu to 1.42 h ale z treningu, ciekawe na zawodach jakby wyszło.

U mnie dzisiaj padł rekord w Poznaniu na maratonie i nowe PB 3.28.55. Przy okazji wpadł medal ze Złotej Serii 42 za ukończone trzy maratony.

Kalendarz biegów na rok 2025 zakończony i czas planować coś na rok 2026. Półmaratony i maratony chyba sobie odpuszczę w Polsce i będę myślał o maratonach zagranicą oraz biegów ultra w Polsce. Na pewno w czerwcu wpadnie jakiś ultra na Festiwalu Biegów Górskich w Stroniu Śląskim ale nie wiem jeszcze jaki dystans. Myślę o maratonie w maju w Pradze oraz o Berlin Marathon ale to chyba mnie żona z domu wyrzuci jak opłacę sobie cały pakiet startowy poprzez firmę w Polsce, która organizuje wyjazdy. Z loterii nie liczę, że dostanę bilet bo już parę razy próbowałem. Koszt wyjazdu na Berlin poprzez firmę to około 4-5 tysięcy no ale jest w tym już gwarantowany numer startowy, przejazd, nocleg w hotelu oraz opieka nad uczestnikami. No pomyśle 😅😈

Chyba, że ma ktoś jakiś kontakt lub znajomości by zdobyć bilet na Berlin Marathon???

Wróć do „Inne sporty”