"Prawo Bosmana"

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 maja 2006, 15:01

Z tego co czytałem kiedyś Żółta Łódz Podwodna proponuje mu dwa lata umów z opcja przedłużenie o kolejny rok - Piresowi - Ale zauważ że Villareal obrało taką taktyke na to mercato - wstępna [niby zerwana :roll:] umowa z Poulsenem, Pires po słowie z działaczami, ponoć Nihat też po słowie, pozostanie nadal na wypożyczniu Tacchinardi. Nie wiem jak jest z tym "łysym" snajperem z Argentyny Lucho Figueroą ale on chyba na czas przed mundialem odszedł do River Plate by grać wiecej i mieć szanse na MŚ - więc wróci na El Madrigal :)

Piennara obceny trener Borussi przekonał :wink: Ale jak trzeba będzie to Ebi go wygryzie ze składu :]

Co do Yepesa to chyba ma nawet wiecej niz 29 lat - nie wiem trzeba by sprawdzić ale może nawet przeszło 30 [31?] :roll: Kolumbijczyk to dobry przyjaciek Ivana Cordoby. :wink: Zawsze to był dla mnie solidny defensor - ostro grający obrońca Ligue 1. Jest najlepiej zarabiającym piłkarzem w całej Ligue 1 :roll: Ale wiesz podpisywał umowe na mocy której zarabiał ok. 4 bańki gdzieś w 2001/2002 roku wiec wtedy był wart tych pieniedzy. Mediolan ? Francuzi pisza ze nadal sie w kregu zainteresowanie oby dwóch klubów - Interes podobnie jak Ze Roberto. Umowa na dwa lata - zarobki rzędu 1,5 miliona i jest jak nic wzmocnieniem. Zelazny rezerwowy. Szkoda że tylko może grać na środku defensywy ale to nie aż taki problem. Sądze że nie był by rezerwowym gatunku = 4 mecze w sezonie :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”