Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 30 paź 2025, 12:26

sickstick pisze:
30 paź 2025, 11:13
Miałeś wrzucić stopklatki w momencie podania, wrzuciłeś 2 stopklatki nie z momentu podania - pierwsze jest wykonana przed podaniem - co sam zauważyłeś, druga - już po podaniu (no chyba graliśmy wczoraj bakłażanem a nie piłką). Czyli stopklatki które wrzuciłeś są zupełnie bezwartościowe dla dyskusji. Jaki problem zrobić stopklatki w momencie podania i na ich podstawie wyjaśnić sytuację?
Taki problem, że to realizator robił stop klatki w tym momencie, a ja nie byłem w stanie zrobić stopklatki w momencie podania korzystając z szeroko mi dostępnych możliwości technicznych. Jak jesteś w stanie to zrobić, to serdecznie zapraszam.

Swoją drogą - cieszę się, że wszystkie dyskusje o VARze które proponujesz są o spalonym. Niedługo pewnie będzie technologia która pozwoli o decyzji czy jest spalony czy nie w kilka sekund jak nie błyskawicznie i nie będzie do tego potrzeba VARu. Jestem absolutnie za.

To co mnie denerwuje to a) długie oczekiwania i rysowanie linii (w PL już jest lepiej, bo jest SAOT, chociaż i tak trwa to za długo) b) maszyna losująca decydująca czy to jest oczywistym i rażącym błędem i dająca lub zabierająca karne.

Jak będzie technologia spalonego w czasie prawie rzeczywistym to niech będzie, najbardziej jestem przeciwko tej drugiej kwestii.

Wróć do „Anglia”