Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 732

Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: Przema » 21 lis 2025, 12:06

NoName1989 pisze:
21 lis 2025, 10:54
Na pewno będzie świetna atmosfera jak Papszun zostanie
Przeciez to wpis sprzed 7 lat. Teraz sytuacja sie zmienila, a sam Papszun zadbal o odpowiednie zapisy w swojej umowie jesli pojawi sie oferta pracy, z ktorej bedzie chcial skorzystac. IMO Papszun tam twarda reka rzadzi, to i atmosfera szybko by wrocila do normy. Najwyzej Brunes troche nosem pokreci skoro pan trener nie chcial go latem sprzedac a sam podkula ogon przy pierwszej lepszej okazji :D
19B10 pisze:
21 lis 2025, 11:10
I czy Legia ma jakikolwiek plan awaryjny.
To zalezy co skauci (tj, Canal+ przedstawi w dobrmy swietle w tv) :D ksywa dekodery w kontekscie Legii nie wziela sie z niczego.

Swoja droga chcialbym zeby ujrzaly dzienne swiatlo rozmowy w gabinetach w poszczegolnych okienkach.
MP: sciagnijcie mi tego Rajovica, jest wysoki, drewniany, malo strzela - nada sie idealnie.
MŻ&FB: ale on kosztuje 3 banki. jestes Maruś pewny?
MP: wjedzie jak zloto
MŻ&FB: ok, na twoja odpowiedzialnosc

Kolejne okienko transferowe poprzedzone licznymi konferencjami pomeczowymi, w ktorych MP narzeka na braki kadrowe i slabego napastnika, o ktorego sam zabiegal. A Rajovic wypychany jest na wypozyczenie do sympatycznego Lubina.
MP: sciagnijcie mi tego Makucha, jest wysoki, drewniany, malo strzela - nada sie idealnie.
MŻ&FB: ale Maruś, kupilismy ci tego Rajovicia i co?
MP: slaby jest, bo malo biega w obronie
MŻ&FB: no nie no, tak to nie dziala
MP: dawaj Makucha sru bo nie mam kim grac, to tylko 2 banki, wjedzie jak zloto
MŻ&FB: loczek oszaleje, ale na Twoja odpowiedzialnosc Maruś.

za pol roku powtorz cykl.

Wróć do „Polska”