No i sprawdziło się większość moich przewidywań, także z najlepszą grą mobilną, czyli nasze Panie-koniki wygrały w tej kategorii/
Co do zapowiedzi, to chyba nic jakoś mocno nie zaskoczyło, na pewno Divinity jest intrygujące, ale dalej nic nie przykuło mojej uwagi, może dlatego, że większość tych zapowiedzi już widzieliśmy i zabrakło trochę świeżych tytułów w zapowiedziach. Na pewno czekam na Phantom Blade Zero i jest data premiery, ale to i tak blisko rok czekania na tą grę.
Hogwart Legacy jeśli chodzi o Epic Games, dodałem sobie, ale kupiłem tą grę na premierę na steam i zdążyłem ją 2x ukończyć, mimo powtarzalnych zadań i drętwych dialogów, to gra się przyjemnie i czuć ten magiczny klimat, świetna gra na zimowe wieczory więc warto dodać. Na Epicu widnieje cena tej gry na poziomie 270 zł ale prawda taka, że od dawna gra jest na przecenie na steam i instancie gdzie można ją kupić za 40 zł. Ale nadal za darmo to za darmo
Dodam, że do Diablo IV dodali moją ulubioną klasę z Diablo 2 czyli Paladyna i kto wie, może wrócę sobie do gierki by go wypróbować w akcji.