Gry...

Awatar użytkownika
Samuraj
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 86

Gry...

Post autor: Samuraj » 17 gru 2025, 14:48

Moje podsumowanie :

Obrazek

Na pierwszym miejscu FC26 - wiadomo, gra z dodawaną zawartością co tydzień i obecnie już jest odinstalowana. Większość czasu spędziłem w Ultimate Team i w pewnym momencie przerosła mnie ilość dodawanych kart w stosunku do możliwości ich pozyskania, dlatego z gry zrezygnowałem. Jeśli kiedyś wrócę, to po to by pograć sobie karierę. Ogólnie, ponoć jedno z lepszych FC wydanych w ostatnich latach, ale już od gry spasowałem, bo chciałem nadrobić inne gry które przez FC odstawiłem.

Drugie miejsce - Ekspedycja 33 - Spędziłem w tej grze ponad 130h robiąc wszystko co się da, levelując postacie na 99 poziom a i tak boję się podejść do uber bossów które twórcy dodali w ostatnim patchu. Wymagało by to zbudowania naprawdę chorych buildów lub zwyczajnie opanowanie do perfekcji parowania bossów co by kosztowało mnie pewnie kolejne 130h ;)

Trzecie miejsce ma Khazan - Ja zwyczajnie się tą grą delektowałem, farma ekwipunku czy eksploracja, to zajęło mi najwięcej czasu a gra sama w sobie jest dość długa. Na pewno do Khazana wrócę, bo dla mnie, to jedna z najlepszych gier tego roku, więc może podejmę wyzwanie na nowym poziomie trudności żeńską wersją Khazana które zostały dodane w jednym z późniejszych patchy.

Elden Ring - do Elden Ringa regularnie wracam by sobie go przejść, ta gra idealnie wkomponuje się w czas kiedy nie wiem co robić czy w co grać a zawsze gdzieś potrafię odkryć w niej coś nowego np. inny styl rozgrywki.

Battle Chasers - Ta gra zamyka pierwszą piątkę i kurde... Jak ja tą grę uwielbiam. Przeszedłem ją w sumie dwa razy i planuje ją przejść na NG+ świetny RPG z ciekawymi rozwiązaniami które później zastosowano w innej grze RPG mianowicie to studio dostało zlecenie od Riot Games na stworzenie podobnej gry ale w uniwersum League of Legends i tak powstało Ruined King które też zamierzam ograć i już siedzi w mojej bibliotece steam.

Obrazek

Tu widać, że najwięcej gram przede wszystkim w gry soulslike a statystyka piłki nożnej dotyczy głównie FC a walka turowa, to wiadomo, Ekspedycja 33 i Battle Chasers ale nie tylko, bo ponad 50h zajęło mi przejście Nexomon Extincion czyli takiej PC'towej wersji Pokemonów.

Aktualnie skończyłem grać w Nier Replicant robiąc wszystkie zakończenia

Playlista tutaj :

Zacząłem natomiast Nier Automata :

Wróć do „Hyde Park”