Ja myślę że ludzie mimo wszystko czasem zapominają że on ma dopiero 18 lat. Jeszcze zdąży zmądrzeć pod kątem pewnych ludzkich zachowań. Oczekiwanie że miał wczoraj np włączyć tryb Messiego to jak dla mnie niedorzeczność. No ale tak jak napisałeś. Ja kibicuję Barcelonie więc patrzę z innej perspektywy. W ogóle się dziwię że zagrał w tym meczu bo wciąż jestem mimo wszystko zwolennikiem ostrożnego dysponowania jego siłami.Chlopaczek pisze: ↑17 gru 2025, 9:17Niestety pan Yamalek mnie nie rozpieszczal swoja gra jasne reszta prezentowala sie rownie slabo ale to on jest gwiazda druzyny nosi dyche na plecach i jako cieszynke wymyslil sobie zakladanie korony na glowe wiec ogniskuje uwaga ale takze krytyke. Chcesz byc krolem to graj przynajmniej jak ksiaze a nie jak stajenny.
Zreszta ten komentarz to i tak byl tylko delikatny kuksaniec bo mam do niego jakas tam sympatie.
Nie dojdziemy chyba do pełnego porozumienia więc zakończę stwierdzeniem że jak zagrał przeciętnie jak na siebie a i tak zrobił asystę no to tylko podkreśla jego geniusz
@moody spoko. Będę pamiętał. Można oczywiście tolerować delikatnie poddymienia, ale tym bardziej można też tolerować reakcje na takowe