I w dodatku naprawdę kocha i rozumie piłkę. W połączeniu z zajebistą wiedzą biznesową daje nam to idealne combo – i uważam, że takich ludzi powinniśmy mieć w polskiej piłce więcej.
Nie śledziłam kariery trenera Tomczyka u Was – więc dzięki za tę perspektywę. To naprawdę brzmi bardzo optymistycznie i mocno wierzę, że doczekamy się jeszcze z trenerem rzeczy wielkich. A dodatkowo to, że jest to postać z lokalnego środowiska, naprawdę napełnia serducho ciepłem.cloner pisze: ↑22 gru 2025, 16:36A trener Tomczyk? Jest na początku swojej kariery, mam nadzieję, w Bytomiu pokazał że możliwości ma ogromne, to facet bez limitu. Wielu z nas wierzy że Tomczyk będzie w przyszłosci najlepszym trenerem w Polsce oraz selekcjonerem reprezentacji (jeśli będzie miał chęć). To odważne słowa, ale nie chce mi się wierzyć, żeby w Rakowie mu się nie powiodło, ma zaufanie właściciela z którym się zna od dawna, więc nie wierze żeby zawodnicy mu nie zaufali, musza słuchać w 100% tego, czego będą wymagać trener Tomczyk i Ocimek, a sukces gwarantowany.