FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: moody » 26 gru 2025, 23:00

venomik pisze:
26 gru 2025, 22:40
Wydaje mi się, że w sytuacji gdy Barca miała już pewne miejsce w lidze i była 2 bramki Lewego od niepotrzebnej premii to by wystawiła na jego miejsce jakiegoś innego zawodnika, nawet dzieciaka z młodzieżówki. Nic na tym nie mogła stracić.
no i mozliwe ze byli umowieni ze tak sie wlasnie stanie w momencie, kiedy lewemu bedzie brakowac juz tylko jednej bramki do wyplaty premii. a jednak brakowalo dwoch (przy zalozeniu ze rzeczywiscie chodzilo o 25, bo to tylko moje przypuszczenie, ale bylaby to dosc typowa klauzula)
venomik pisze:
26 gru 2025, 22:40
I też raczej ciezko aby Lewy poprawił sobie PR mówiąc coś takiego o klubie, bo przecież o swoim klubie nie wypada mówić negatywnie, a Lewy przed dwoma ostatnimi meczami tamtego sezonu strzelił 4 bramki w 3 meczach, więc o słabą formę nie mozna było go oskarzac.
z tym poprawianiem PR to taki skrot myslowy. chodzilo mi o to, ze z wywiadu poszedl przekaz -> strzelilbym wiecej ale mi zabronili, a w rzeczywistosci klub do konca rozgrywek dawal mu grac, a lewy majac juz te 23 gole na koncie w dwoch ostatnich kolejkach oddal 8 strzalow, w tym dwa w aluminium, wiec raczej nie wygladalo jakby sie hamowal. mozliwe ze jakby mial 24 to dopiero by wyhamowal albo umowil sie z klubem, ze wtedy zszedlby z boiska
Ostatnio zmieniony 26 gru 2025, 23:07 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”