Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bassu » 11 sty 2026, 10:53

Nie milkną echa zwolnienia Amormia. Okazuje się, że ten Wilox to niezły agent. Miał mianować siebie menagerem i trollować Portugalczyka, że ma złe ustawienie i źle gra. Nie dziwie się, że w takim wypadku ten spakował walizki i opuścił Manchester. Byłem chyba najbardziej zagorzałym hejterem Amorima na tym forum, ale ten moment i sposób to jest K.O dla całego zarządu. No bo jeśli masz trenera, który gra określony futbol i nie chcesz mu kupić piłkarzy pasujących do tej strategii tylko kierujesz zespołem z tylnego siedzenia to coś z Tobą nie tak. Tym bardziej, że za miedzą jest dowód na to ile może zdziałać czas i zaufanie, że kasa jest bardzo ważna ale nie kupisz team spirit i tutaj wymagana jest największa cierpliwość. Nie do wiary, jak bardzo INEOS zamydliło ludziom oczy i kaleczą wszystko czego się dotkną. To wygląda bardzo źle i nie wiem ile jeszcze będziemy malować trawę na zielono. Po ludzku szkoda mi Portuglaczyka, nie lubiłem go ale umiem zrozumieć sytuacje w której nie miał okazji rozwinąć zespołu do końca = być może wydać kasy bez sensu ale w naszym wypadku to przecież nic nowego, a nowe byłoby zobaczyć do końca jaki jest efekt jego pracy z chociażby środkiem pola takim, jaki chciał i napastnikiem którego oczekiwał vs któego dostał. Tego się już nie dowiemy, bo mamy Fleczera i pewnie zaraz Ole, więc wariant w który mimo wszystko nie był brany przeze mnie pod uwagę jeszcze 3 tygodnie temu.

Wróć do „Anglia”