Liverpool (zbiorczy)

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 89
Kibicuję: Liverpool

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Kuba199292 » 13 sty 2026, 3:12

Szoboszlaj i tak jest najlepszym piłkarzem w tym sezonie , chłop czasem zagra na boku obrony a jeszcze jak połamał się do końca sezonu Bradley i wiedząc jaki szklany jest Frimpong i Gomez to jeszcze tam zobaczymy Węgra .
Tak patrząc na to co graliśmy przez 21 kolejek w lidze to ciężko ogólnie znaleźć w formacji obrony jakieś mocne strony.
Robertsona to już nie powinno być w tym klubie , ale jak pomyślę sobie co gra Kerkez to Andy wygląda przy nim jak profesor .
Konate bardzo duży zjazd z formą chociaż ostatnio z Arsenalem wygląda solidnie kończy mu się kontrkat i nie spodziewam się przedłużenie ale jak będzie to przedłużenie to bardzo się zdziwię mocno.
Van Dijk też nie jest to ten sam Van Dijk też sporo błędów , ale wygląda zdecydowanie lepiej niż Konate .
Frimpong też jakoś mi nie imponuje , Bradley myślałem że może to być piłkarz który w jakimś stopniu zastąpi jakoś Trenta , ale to nie jest ten kaliber piłkarza jednak co Trent.

W linii pomocy tylko Szoboszlaj wygląda najsolidniej , Maca bardzo średni sezon , Jones ostatnio wygląda bardzo solidnie ale wątpię że utrzyma do końca taką formę .
Gravenberch też nie jest to ten Gravenberch z poprzedniego sezonu zdarzaja mu się mecze dobre , ale i takie gdzie jest kompletnie zagubiony.

Salah bardzo słabo , Gakpo bardzo słabo , Wirtz też szału nie robi , Isak non stop się leczę więc ciężko oceniać.

I zdecydowanie największe moje zaskoczenie czyli Eketike czołowa postac ofensywy.

O ławce nie ma co pisać bo nadal nie rozumiem po co ściągaliśmy Chiese i tak mało co gra .

Ogólnie miejsce w tabeli nie oddaje tego jak gramy czyli bez pomysłu jakiegoś i jestem coraz bliżej tego co oni myślą czy piszą, że Slot to mistrzostwo zdobył bo piłkarze grali tak jak ich nauczył Jurgen.

Wróć do „Anglia”