Generalnie jeżeli to już była totalnie wygrana pozycja, partia w której było oczywiste że wygrasz to mimo wszystko wydaje mi się że można by spokojnie uznać Ci tą partie po gentelmeńsku jako Twoją wygraną. Oczywiście pod warunkiem że kolega @FILIPPO828 nie wniesie protestu w tej sprawie. Ja niczego w takich sytuacjach nie zamierzam arbitralnie wymuszać. Taki scenariusz mógłby zajść w sytuacji jeżeli obaj byście się ewentualnie na to zgodzili. Wówczas możecie wkleić jednak jej link i zaprotokołować.venomik pisze: ↑14 sty 2026, 20:37Dobra, ja sie chyba musze wycofać z tego turnieju póki jestem w tym mieście. Dwie partie na trzy mnie rozłączyło, tym razem w kompletnie wygranej pozycji (6 punktów przewagi wg chess.com, 8 punktów przewagi materiału). Ani internet po wifi, ani po danych mobilnych nie pomaga na tym zadupiu.
Po drugie venomik, to może spróbujesz pozostałe partie zagrać na lichess w takim razie skoro na chess.com miałeś takie numery? Może na lichess będzie lepiej.
Właśnie wróciłem po pracy ze zmiany popołudniowej. Trochę zmęczony ale nie muszę iść dziś bardzo szybko spać bo jutro też mam popkę. Jeszcze naturalnie zdążę przed snem zaktualizować tabele itp.