Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Awatar użytkownika
karollo89
Skład C
Skład C
Reputacja: 25

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: karollo89 » 15 sty 2026, 16:03

Nie no, gdzie gruby siadłby z plebsem. Mroczek lubi zachowywać się jak szlachcic, plus na pewno nasłuchałby się obelg. Może i ludzie odważni są głównie zza klawiatury, ale na stadionie pojawia się pełno pijanych chojraczków, którzy nie mają problemów z okazaniem frustracji. Ja takich plotek nie słyszałem, a podejrzewam, że to na tyle łakomy kąsek, iż któryś z portali zmieściłby zdjęcie świniaka na trybunach. Byłby to dla mnie wielki szok, jeśli jest inaczej.

Nie zgadzam się też, że żeńska sekcja jest nikomu niepotrzebna (pozdrawiam Curta, którego pewnie tu nie ma), bo wielokrotnie bywałem na meczach i bawiłem się przednio. Teraz niestety widać zaniedbania, frekwencja spada, dużo dziewczyn z regionu, czy od lat związanych z drużyną, odeszło, bo nie ma perspektyw. Jak wymieniasz co chwilę zawodniczki, na ich miejsce sprowadzając piłkarki z zagranicy, które też tu miejsca długo nie zagrzeją, to ciężko o utrzymanie zainteresowania. To była fajna nisza, mecze w południe, trybuny pod dachem, dobra frekwencja, doping, gięta lepsza niż na meczach Ekstraklasy. Tylko wyglądało to tak, że grały nasze dziewczyny, lub już niemal nasze, przychodziła ich rodzina, znajomi, znajomi znajomych. Nawet na dalekich wyjazdach potrafiło zameldować się tyle osób, że te śmieszne ekipy z Ekstraklasy mogłyby się zawstydzić. No ale niestety, kolejne dziedzictwo Mroczka, który potrafił pojawić się na trybunach. Zresztą tak samo, jak Adamczuk.

Wróć do „Polska”