Gry...

Awatar użytkownika
Samuraj
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 86

Gry...

Post autor: Samuraj » 23 sty 2026, 13:41

7lechus pisze:
23 sty 2026, 12:41
Coś dla @Samuraj ... oraz generalnie wiebicieli action rpg'ów
Mam na liście życzeń i bodaj chwilę ogrywałem demo. Gra osadzona w uniwersum Black Desert Online w którym dawniej nabiłem z 200h? często porzucałem i wracałem do tej gry. Nie jestem wielkim fanem MMO, ale Crimson Desert ma mieć nacisk na grę single player. Będzie na pewno ogrywane, ale cena trochę zwala z nóg.

Szukam gierki którą odpalę na godzinkę do kawy i coś sobie w niej porobię. Czekam na Seven Deadly Sins : Origin którego miałem przyjemność ogrywać na zamkniętej becie i jest to gra która jest klonem Genshin Impact ale w uniwersum Seven Deadly Sins. Czekam też na nowego Vindictusa 2

Ale na pewno nie mam zamiaru ogrywać 5 MMO jednocześnie czy też gier które będą onlinowymi usługami. Dlatego padnie na jeden z tych tytułów a są też inne które uderzają w soulslikowe mechaniki.

Mam na liście gier np. Where Winds Meet i jeszcze jej nie odpalałem a jest to darmowa właśnie gra onlinowa nastawiona na single player gdzie jest zaczerpnięty soulslikowy motyw - chociaż to taki bardziej soulslite.

Na pewno ten rok będzie ciekawy jeśli chodzi o tego typu gry.

Wróć do „Hyde Park”