Gry...

Awatar użytkownika
Samuraj
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 86

Gry...

Post autor: Samuraj » 24 sty 2026, 16:50

Ja sobie nadal ogrywam Darksiders Warmastered ale już mam powoli tej gry dosyć. Jestem w końcowej fazie rozgrywki i zostało mi może 2-3h gry do końca, ale co chwilę napotykam bugi. Są zadania z innymi NPC którzy się blokują i uniemożliwia to przejście gry, są mechaniki które momentami nie działają prawidłowo, glitchujący się przeciwnicy gdzie miałem sytuacje na Arenie, że jeden nie zeskoczył na tą arenę do walki tylko zablokował się między innymi npc'ami i uniemożliwiło to przejście fragmentu gry... Teraz nagrywałem sobie już 10 część rozgrywki i kolejny błąd tylko z mechaniką portali i co gorsza, reset nie pomógł w zwalczeniu tego buga, to pewnie pojawia się losowo i muszę restartować grę do czasu aż w końcu mechanika będzie dobrze działać.

Darksiders Warmastered jest zremasterowaną wersją Darksiders 1 a ma w cholerę błędów i to takich które uniemożliwiają przejście misji. To strasznie frustrujące i zniechęcające. Zdecydowanie w Darksiders 3 grało mi się lepiej.

Do tego gra ma ten sam problem co Darksiders 3 - jest wydłużana na siłę poprzez zagadki logiczne jedna po drugiej i fale przeciwników.

Chcę już po prostu tą grę skończyć, ale martwi mnie ten błąd z mechaniką portali, że jeśli to nie zaskoczy i mechanika nie zadziała poprawnie, to ukończenie tej gry stanie się niemożliwe...

Poniżej playlista (10 part się wgrywa na youtube):

Wróć do „Hyde Park”