Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 732

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: Przema » 29 sty 2026, 8:19

PietroBosman pisze:
28 sty 2026, 19:52
A dla tego Mayulu Pogoń zapewne nie była ani pierwszym ani drugim wyborem.
Ok, zobaczymy co potrafi.
pytanie czy to byl wybor nr 1 dla Pogoni :D wszak dopiero co sie chwalili na transferoomie ze maja 3 mln euro na napastnika, a jako drugiego sciagneli tego gagatka.
PietroBosman pisze:
28 sty 2026, 19:52
Co do Stipicy- w końcu usłyszymy jego wersję wydarzeń.
fajnie by bylo, pytanie czy przy rozwiazaniu kontraktu nie dodali klauzuli milczenia ;)

btw, ciekawe czy Paryzka znowu przeczolgaja przez rezerwy. jesli tak to szybko chlopak bedzie zalowac ze dal sie zlamac i podpisal nowa umowe. gdyby tego nie zrobil, bylby w tym samym miejscu. on juz przynajmniej od roku powinien grac na wypozyczeniu, najpierw w 2 lidze, a potem ewentualnie isc poziom wyzej. mozna powiedziec, ze rok zmarnowany. I nie w zadnej grecji czy arabii tylko najlepiej do Lecznej jak bylo wczesniej mowione, gdzies gdzie stosunkowo latow bedzie go obserwowac, a przy tym chlopakowi nie wywroci sie zycia do gory nogami na kilka miesiecy. przeraza mnie podejscie do mlodych w tym klubie, a bylo mowione, ze bedzie stawianie na nich i rozwijanie akademii - ciekawe kiedy zaczna to robic.

Jeszcze co do Przyborka, wiem ze jak to sie mowi pewnych ofert sie nie odrzuca, ale bede stal na swoim, ze to byla dobra oferta dla klubu. Mlody jak to mlody, podpalil sie, pewnie kontrakt tez fajny, ale jak mowilem, tam jest taki balagan na strychu ze analizy zadnej pewnie nie zrobil, a do latwego srodowiska nie idzie jesli dodac to do tego co pisalem wczesniej. Narzekajacy trener na wzmocnienia, o ktorych nic nie wie, narzekajacy zawodnicy, ktorzy chca odejsc. No w tym burdelu pewnie bedzie szansa zeby cos tam zagrac i sie pokazac jak nie bedzie drastycznie odpadac na treningach. Moze sie uda.
Ale i tak zycze mu powodzenia, tak zeby zamknal mi morde, tak jak pozamykal mordy tym kretynom na trybunach co go wygwizdali.

Wróć do „Polska”