Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 982

Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: dias » 29 sty 2026, 10:50

Boromir pisze:
28 sty 2026, 23:46
dias pisze:
28 sty 2026, 23:29
Weisshaupt (szkoda, nie dostał prawdziwej szansy, przeszkodziła głównie długa choroba)
Największe moje rozczarowanie. Nie pokazał nic ciekawego. Poziom drugiej Bundesligi.
Nie pokazał, bo nie grał, a przez większość listopada/grudnia był chory. 🤷
Przema pisze:
29 sty 2026, 4:47
dias pisze:
28 sty 2026, 23:29
To nie jest tak, że Świderskim Legia zainteresowała się teraz, tylko interesowała się już od roku, z tym, że nie było okoliczności sprzyjających do sprowadzenia go do Warszawy
Mam wrażenie że z nim byłoby jak z D. Szymanskim. Dużo gadania, spore nadzieje a na koniec weryfikacja dość brutalna. Za każdym razem jak go widzę w reprezentacji to zadaje sobie pytanie jakim cudem mimo tej przeciętności zdołał się utrzymać w kadrze tyle lat. Dzięki temu może wybrzydzać jeśli chodzi o nowy klub, ale według mnie sportowo to mu bliżej do Motoru Lublin czy GKS Katowice niż do takiej Legii która szybko chce wrócić do czołówki.
Nie no, zupełnie się nie zgadzam. Świder ma gola, jak to się mówi, potrafi się odnaleźć w dziwnej sytuacji, potrafi dobrze zapieprzać po boisku, Papszunowi pewnie by się spodobał. No ale kasy brak, jak już pisałem.

O Szymańskim mam dobre zdanie, tylko on jest zagruzowany totalnie (nie przepracował okresu przygotowaeczego, teraz powinno być lepiej).

Wróć do „Polska”