Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Awatar użytkownika
1234
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1396

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: 1234 » 31 sty 2026, 16:02

ciernisty pisze:
31 sty 2026, 15:50
chyba nie sadzisz ze ktokolwiek bierze na powaznie pod uwage przy sprawach transferowych co tez napisano w gazetach czy w mediach spolecznosciowych?
Jeśli napisał to sam właściciel to jednak daje obraz, jakim jest człowiekiem i jak może układać się współpraca z takim gościem. Niektórzy mogą chcieć mieć bardziej przewidywalnego szefa i warunki pracy.
ciernisty pisze:
mielismy przez wiele miesiecy rozgrzebany stadion przed ukonczeniem budowy i czy pojawil sie chociaz jeden komentarz ze ,,ja tu nie przyjde bo mam koparkofobie''?
Mieliśmy wiele lat gruzowisko zamiast stadionu, natomiast dla piłkarzy najważniejsza jest murawa i ona zawsze była top :) ale liczy się cała baza, całokształt. Boiska treningowe, budynki. To było potrzebne żeby pójść do przodu.
ciernisty pisze:
a ile razy jakis grajek napisal/powiedzial ze kierunek wyznaczaja mu twitterowe wpisy?
No ale raczej nowością w Polskiej piłce jest, że gwiazdą klubu na twitterze jest sam właściciel :mrgreen: gdyby były to plotki kibiców, dziennikarzy, to olać. Ale właściciel? to już daje do myślenia.
ciernisty pisze:
setki juniorow blakajacych sie po nizszych ligach marzą aby trafic do Pogoni
Na pewno. Tylko trzeba rozróżnić setki juniorów z wiosek z jednostkami najbardziej zdolnymi którzy mają znajomości, ale też świadomość swojego potencjału. Dla jednego testy w PS to spełnienie marzeń i być może jedyna szansa, dla innego kalkulacja, czy opyla się przychodzić tutaj, czy gdzie indziej, bo jest świadomy swojej wartości.
ciernisty pisze:
swietna konferencja przedmeczowa z Pawłem Ozgą
Nie wiem jakie plany zawodowe i życiowe ma Ozga, ale kiedyś widziałbym go jako pierwszego trenera Pogoni. Ma rękę do młodzieży, zna świetnie nasze podwórko, klub, środowisko.

Wróć do „Polska”