Reprezentacja Francji (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 27 maja 2006, 10:19

Dzisaij rozegrany zostanie na pewno najciekawsze mecz towarzyski mainowice Francja - Meksyk :) Obie druzyny sa wysoko w rankingu FIFA i obie zaliczane sa do faworytow mundialu :) Zapowiada sie wiec ciekawe widowisko ale pewnie tylko zapowiada bo obydwie reprezentacje beda dbaly o kosci bo mundial niedaleko a nikt ze skladu wypasc by nie chcial ;) Nie mozemy tak wiec na pewnio sie spodziewac ostrej gry z obydwu stron...

Wg tego co podaja media Domenech ma zagrac w eksperymentalnym skladzie z Gallasem i Thuramem na srodku obrony... Poza tym nie zagra Henry ktorego trrener chyba oszczedza ;) Wszyscy mowia ze w wyjsciowej jedenastce zagra Cisse :) Wg mnie to najlepszy po Henrym napastnik Francji... Bo Trezeguet mnie nie przekonuje swoja ostatnia gra ;) Zdazaja mu sie mecze zarowno dobre jak i slabe... Wg mnie na mundialu optymalnym zestawieniem bylby atak Henry-Cisse... Dzisiaj zobaczymy w ataku prawdpopdobnie Cisse - Trezeguet... Zobaczymy jak sobie poradza bo moze byc dzisiejszy mecz wyznacznikiem ktory z tych pilkarzy zagra obok Henry`ego na mistrzostwach...

Przewidywany sklad Francji :

16. Fabien Barthez (Olympique Marsylia) - 19. Willy Sagnol (Bayern Monachium), 15. Lilian Thuram (Juventus), 5. William Gallas (Chelsea), 3. Eric Abidal (Olympique Lyon) - 6. Claude Makelele (Chelsea), 4. Patrick Vieira (Juventus), 7. Florent Malouda (Olympique Lyon), 10. Zinedine Zidane (Real Madryt) - 20. David Trezeguet (Juventus), 9. Djibril Cisse (Liverpool).

Oczywiscie prawa strona obrony dla Sagnola :)

Mecz na Eurosporcie od 20.45

Wróć do „Piłka nożna na świecie”