Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 20 cze 2006, 14:30

Kolejne piśmiaki piszą:
pismaki...

Francka Ribery można juz wykreślić z listy życzeń. Nadzieja francuskiej piłki wybrała imienniczkę z Lyonu.

„Olympique Marsylia to nie klub, który może mi zagwarantować sportowe sukcesy – ani w najbliższym czasie, ani w dalekiej przyszłości.”

„Działacze Marsylii wiedzą również, że na moim transferze mogą zarobić naprawdę duże pieniądze.”

„To będzie dobry interes dla OM. Nie biorę z tytułu transferu do innego klubu od nich żadnych pieniędzy.”

Miałem nadzieję, że po tym, jak Diouf skarżył się na zbyt nachalnego Jean Michela Aulasa dojdzie do poważniejszych rozmów z Manchesterem United, jednak sir Alex Ferguson chyba chce przespać całe okres dokonywania transferów i grać w pomocy Fletcherem i O'Shea. :roll:
A tak na marginesie - po co Lyonowi następny pomocnik? Malouda, Kallstrom, Toulalan, Diarra, Tiago, Juninho, Ribery... Problem bogactwa.

P.S. Gratuluję OL skutecznego, sprytnego oraz podejmującego świetne decyzje prezydenta.

Nadal niewiadomo jak potoczy się sprawa z Torresem. Galliani zaprzeczył jakoby Milan podejmował jakiekolwiek rozmowy na temat Hiszpana z Los Rojiblancos. Ale ja tam im nie wierzę :lol: Za dużo to oni juz naściemniali. Bodajże od trzech lat niezmiennie El Nino jest łączony z Milanem, jak i Man United, a konkretów jak nie było tak nie ma. Wczoraj na 40 milionów euro został wyceniony Fernando przez prezesa Atletico. Dzisiaj już cena może znów skoczyć w górę, po dwóch strzelonych golach na Mundialu. Ehh, czyżby tylko Chelsea było stac na tego młodziana?
Manumef pisze:Jak mamy szaleć to fajnie byłoby mieć w skłądzie Carricka, Zokore, Ribery'ego i Torresa.
Zmieniam zdanie - Carrick bądź Cahill, Zokora lub Diarra, Torres albo ktoś z trójki: Klose, Kuyt, Bent i jako wisinka na torcie młody Muntari (bądź doświadczony na ławke Senna).

Wróć do „Anglia”